Avatar Adi Da Samraj - picture
Het komt weinig voor dat iemand tot het punt komt waarbij het leven een serieuze kwestie wordt van werkelijke Spirituele praktijk. Over het algemeen zijn mensen niet serieus. Ze zijn bezeten als ego´s, bezig, afgeleid, aan het denken, praten, doen alsof... Serieus zijn - en serieus zijn in ieder moment, niet in staat om je af te wenden van de Werkelijkheid - is een zeer diepgaand iets. Wat is daar in jouw geval voor nodig...?
Avatar Adi Da SamrajRETRAITE 7-9 november 2014
Divine Ecstasy Is Natural To You Because I Have Been Born

Een Viering ter ere van de 75e Geboortedag van Adi Da Samraj

Divine EcstacyStralende, grenzeloze Liefde. Dat je Hart overloopt van Blijdschap, zonder enige beperking. Dit is wat we wezenlijk zijn! Laat alles vallen!  En laaf je Hart aan dat wat Waar is. Kom en vier het Leven van de Meest Prachtige en Perfecte Persoon die Liefde Is. Kom en luister en kijk en voel en adem Zijn Verlichte Staat van overstelpend Hartsgeluk.

Kom en maak kennis met Zijn Levende Aanwezigheid en tastbare Genade, want dit is ook jouw hart, zelfs in dit moment. Dit is het doel van jouw leven! Heb je werkelijk iets beters te doen in je leven?

De Retraite wordt geleid door Steve Brown. Hij is al meer dan 30 jaar toegewijde van Adi Da Samraj. Hij heeft veel voor Adi Da Samraj persoonlijk gewerkt en Zijn Zegeningen en Instructie over veel levenskwesties mogen ontvangen, met name op het vlak van de ‘Sacred Arts’ theaterperformance en zang. Steve vertelt met grote passie, inzicht, humor en devotie over Wie Adi Da Samraj Is.

Een retraite is een transformerend proces. Tijdens de retraite kunt u direct de Spirituele Transmissie van Avatar Adi Da ontvangen door middel van:

Het deelnemen aan een Retraite in het Adidam Centrum in de European Danda is een bijzonder proces dat door deelnemers als heel diepgaand en transformerend ervaren wordt. De retraite begint op vrijdagmorgen om 09.30 uur. U bent al vanaf donderdagavond van harte welkom. Geeft u ons op tijd door wanneer wij u precies mogen verwachten? De retraite eindigt op zondagmiddag 9 November, rond 17.00 uur.

KOSTEN & ACCOMMODATIE & VROEGBOEKKORTING
Driedaagse retraite met kamer en heerlijke veganistische maaltijden, € 360,-

MEER INFORMATIE EN REGISTRATIE
U kunt uw retaite boeken en betalen op www.europeandanda.org/events, of stuur ons een e-mail: publicretreats@adidam.nl. Voor vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen: 0475-301399. We informeren u dan graag verder over de registratie, betalingsvoorwaarden en bespreken eventuele andere (dieet) wensen en mogelijkheden met u.


Zie de agenda-pagina

Routebeschrijving

FacebookFacebook retraitepagina