Avatar Adi Da Samraj - picture Adres en route

‘European Danda’ Annendaalderweg 10, 6105 AT Maria Hoop. Afhalen van de trein (Echt, Roermond) mogelijk. Neem contact met ons over op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Er zijn tot het voorjaar van 2014 werkzaamheden aan de Annen-daalderweg. Het stuk van de Annendaalderweg richting Pey en Echt is afgesloten na de kruising met de afslag naar Montfort en de afslag Diergaarderstraat-West naar de bebouwde kom van Maria Hoop.

Er is wel een omleiding naar Maria Hoop aangegeven. Volg na de rotonde de "V"-omleiding. U komt dan via de Waldfeuchterbaan, Diergaarderstraat-Zuid en de Kerkweg op de kruising met de Annendaalderweg. Daar linksaf en de ‘Danda’ ligt dan na 50 meter links en de parkeerplaats is de tweede inrit.

Als u vanuit Sittard of Posterholt via de N 274 komt, staat bij de afslag Maria Hoop aangegeven dat er een omleiding is, maar de afslag is nog wel te gebruiken, omdat de versperring pas ná de ‘Danda’ begint. Er zijn al wel extra snelheidsbeperkingen vanwege de aanleg van een fietspad naast de weg.

Normaal is de routebeschrijving als volgt:
Vanuit Amsterdam/Eindhoven
volg de A2 richting Maastricht, afslag Echt (45), rotonde derde links, rotonde rechtdoor, rotonde rechtdoor, volg doorgaande weg. Bij kruispunt met verkeerslichten volgt u de weg in de richting Koningsbosch. Bij de rotonde volgt u de route naar Maria Hoop, linksaf. De European Danda vindt u aan uw rechterhand, als u de bebouwde kom inrijdt. U kunt gelijk rechts parkeren.

Vanuit Arnhem/Nijmegen
volg de A73 en neem afslag Echt. Onderaan de afslag slaat u rechtsaf, en bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf, richting Echt. Bij het tweede kruispunt met verkeerslichten gaat u linksaf, in de richting van Koningsbosch. Bij de rotonde volgt u de route naar Maria Hoop, linksaf. De European Danda vindt u aan uw rechterhand, als u de bebouwde kom inrijdt. U kunt gelijk rechts parkeren.

Vanuit Brussel/ Luik /België
volg de A2 en neem de afslag Echt. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf, vervolgens rotonde rechtdoor, weer een rotonde rechtdoor, volg doorgaande weg. Bij kruispunt met verkeerslichten volgt u de weg in de richting Koningsbosch. Bij de rotonde volgt u de route naar Maria Hoop, linksaf. De European Danda vindt u aan uw rechterhand, als u de bebouwde kom inrijdt. U kunt gelijk rechts parkeren.